Verjaardag van je partner of trouwdag vergeten? Zo kan je het goedmaken!

Je schrikt ineens wakker en je bedenkt je dat je partner gisteren jarig was, maar je had niks voor hem of haar geregeld! Of je komt een keer laat uit je werk en je begrijpt maar niet waarom je partner jou zo boos aankijkt. En dan ineens valt het kwartje. Het was vandaag jullie trouwdag! Beide situaties zijn voor veel mensen herkenbaar, maar toch voel je je hopeloos verloren. Je hebt wat goed te maken. En hoe?!

Excuses!

Als eerst bied je je oprechte excuses aan. Vertel geen flauwe excuusjes, kom niet met leugens aan, daar heeft jouw partner echt geen boodschap aan. Zeg gewoon waar het op staat: je bent het vergeten en dat vind je heel vervelend. En zeg daarna dat je het gaat goedmaken. En dat ga je ook doen. Maar dan is de vraag: tja, hoe kan je deze enorme fout nog rechtbreien? Je zal groots moeten uitpakken, want dit wordt je niet snel vergeven.

Avondje weg

Je kan je partner meenemen naar een grote stad en er samen een fantastische avond van maken. Neem hem of haar mee uit eten, daarna naar de bioscoop en sluit af met een avondje in het casino. Na dit alles maak je nog een romantische wandeling door de stad. Laat je partner zien dat hij of zij alles voor jou betekent en geef hem of haar oprechte aandacht. Wil je tijdens jullie avondje weg liever wat meer privacy? Kies dan een plek uit die je helemaal kan versieren met kaarsjes en maak een verlicht pad naar jullie plek om te dineren. Leg een kleed neer en neem een picknickmand vol lekkere hapjes mee of huur een privé kok in. Zeg nogmaals dat het je enorm spijt en dat je hoopt het op deze manier goed te kunnen maken.

Niet genoeg?

Heb je het idee dat je er niet mee wegkomt om alleen een avondje uit te gaan? Pak dan groter aan en boek een heerlijk hotelarrangement. Zo heb je meerdere dagen de tijd om je partner te overtuigen dat jouw liefde voor hem of haar oprecht is. Tijd heelt alle wonden, zegt men. Laat in jullie kamer een bos bloemen plaatsen. Wil je ook jullie kinderen meenemen? Neem dan eens een kijkje bij last minute vakantieparken. Zo maak je er meteen een geweldig gezinsweekend van. Kleine kans dat jouw partner hierna nog boos op je is!

Recommended Articles